АктуалноРемонти

Защо да изберем новите си мебели от Икеа

Когато денят се претърколи и дойде време за заслужена почивка в скута на красивия ни дом, в ума ни има само една единствена мисъл – да му се насладим докрай! Той кротко очаква нашето завръщане, нашата усмивка и ведро настроение. А всичко, което е занимавало ума ни през целия ден, е вече зад гърба ни – сега е дошъл моментът за по-приятни занимания… 

Жилищният интериор не се свежда само до това да изберем практично и с висока естетика обзавеждане. То е визуална интерпретация на личността ни, на емоционалния ни свят, на всички краски и изненади, които той крие. Време е те да се материализират – с ikea.bg и невероятните предложения за мебели със съвременен дизайн.

Какви предложения ще открием в IKEA

Когато ни предстои да направим избор на нови мебели за къща или апартамент, водещ фактор се оказва тяхното качество. Преди да преминем към покупка би следвало да се уверим, че става дума за продукти с оригинален произход, че тяхната визия съответства на най-новите тенденции при интериора, а бъдещата им подредба няма да ни затрудни, защото размерите и визията на обзавеждането отговарят напълно на особеностите на нашия имот. Магазин ИКЕА България предлага разнообразен онлайн каталог, който включва: 

  • Мебели за спални, кухни, трапезарии, детски стаи, коридори, мокри помещения и др.;
  • Продукти за градината и свободното време;
  • Аксесоари и декорация;
  • Корнизи, завеси и щори;
  • Електроуреди;
  • Матраци;
  • Осветление;
  • Текстил и др.

Можете да закупите всеки един от тези артикули на ниски цени, като направите бърза поръчка на сайта ikea.bg, който е на Ваше разположение по всяко едно време от денонощието. Магазин IKEA има и физическо присъствие в няколко български града – София, Варна, Бургас и Пловдив. Изберете online и преобразете дома си с един клик!

Защо да изберем новите си мебели от този магазин

IKEA предлага на своите клиенти голям избор от нови мебели за жилището, отлично обслужване и гъвкава търговска политика, която следва нуждите на потребителя и промените в пазарната ниша. Превърнете дома си в център на красотата, където се изгубвате всеки път, когато пристъпвате през вратата.

Как да ги съчетаем

Престоят вкъщи се влияе пряко от интериорните решения, на които сме заложили, съчетанието на отделните мебели – новите и съществуващите. Добър визуален баланс създават меките и неутрални тонове, които се допълват чудесно с по-ярки акценти. Също така не е лоша идея да се заложи и на винтидж обзавеждане, което е все по-често срещано и в българския дом. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *