Финанси

Трябва ви кредит до заплата? От Кеш Кредит ви предлагат бързо решение!

Често ли се оказвате в състояние на финансови затруднения и много време до вземането на следващата заплата? Въпреки опитите Ви за планиране на личните финанси настъпват ли моменти, в които да се появят непредвидени разходи и недостиг на пари? Налага ли Ви се да теглите кредити онлайн? Ако отговорът на тези въпроси е “да”, то продължете да четете по-надолу.

Какво да предприемете, ако останете без средства преди времето за заплата

Често, когато има доста време до заплата, а вече сме изхарчили парите си опираме до помощта на заеми от приятелите и познатите си или в повечето случаи до изтеглянето на бързи кредити до заплата. И единия и другия вариант са добри стъпки, но в последния случай трябва да сме по-внимателни.

Изключително важно е да изчислим точно каква сума ни е необходима и няма ли вариант да си я набавим по друг начин? Например, да слезем в килера и да проверим какви стари, но потребни все още вещи притежаваме, които да продадем в сайтовете за обяви. Така ако не цялата, то поне една част от нужната сума ще набавим.

Как се кандидатства за бърз кредит

Кандидатурата за допълнителни финансови средства е сведена до няколко лесни и бързи за изпълнение стъпки.

  1. регистриране в сайта на cashcredit.bg – става с въвеждането на трите Ви имена и друга необходима лична информация.
  2. заявяване на желаната сума – имате възможност online да кандидатствате за точно определена от Вас сума, която да Ви бъде отпусната.
  3. одобрение – ще получите SMS съобщение на регистрираният предварително телефонен номер с известие дали сте одобрени или не.

За колко време можете да получите одобрение

Вероятно вече в главата Ви се върти въпроса, относно това, колко време е нужно да изчакате за окончателното одобрение на кандидатурата за бърз кредит до заплата? Компанията Кеш Кредит е ново поколение финансова институция, която е автоматизирала голяма част от дейността си.

В тази връзка, това изключително много улеснява и подобрява обслужването на клиентите ни и позволява само за 6 минути от подаването на кандидатурата Ви да вземем адекватно решение дали да отпуснем бърз кредит до заплата.

За какво да внимавате при избор на кредитна компания

На първо място трябва да осъзнаем, че тегленето на бърз кредит не е шега работа и да си направим добре сметката. На следващо място, когато избираме компания кредитор е редно да се доверим на популярните имена в бранша с множество офиси в страната, като Cash Credit и да проверим техните условия за кандидатстване, коректност и прозрачност, разглеждайки потребителските мнения в интернет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *