Мода

Street style: най-модерните блузи пролет 2020

За да разнообразите гардероба си през сезона пролет-лято 2020, достатъчно е да изберете няколко нови блузи, които ще действат като универсален войник и ще ви помогнат във всяка ситуация. Предпочитание е да се даде на блузи с буйни ръкави в стила на 80-те години, буржоазни варианти с лъкове, романтични модели с редици от фантастични завои, смели полупрозрачни блузи и двойки с яка. Vogue.ua събра най-модерните блузи тази пролет и показа как се носят street style-звездите.

Street style: най-модерните блузи тази пролет

Буйни ръкави

Блузите с акцент върху обемните ръкави са любимите на модата тази пролет. Така че, въздушни буфи, сладки „фенерчета“ до линията на лакътя или течащи епископски ръкави станаха основната украса на блузите през новия сезон. Street style-активистите съчетават зрелищни блузи с любимите си дънки, спокойни панталони, кожени елементи и мини-поли.

Буйни ръкави

Извивки и волани

Ако миналата пролет всички купиха романтични рокли с къдрици, този път цялото внимание е насочено към очарователни блузи, украсени с дантелени къдрици и безтегловни къдрици. Как да приложите тази тенденция на практика показват основните модата на Милано, Париж, Лондон и Ню Йорк.

Извивки и волани

Яка-стойка

Блузите с яка са особено търсени сред модата тази пролет. Момичетата избират както класически блузи с висока яка, така и опции, които се отнасят до Викторианската епоха. Можете да комбинирате такива блузи с елегантни панталони, флорални върхове, панталони-банани и дори деним.

Яка-стойка

Полупрозрачност

Колкото по-близо е летният сезон, толкова по-откровени и провокативни са образите на street style-активистите. Момичетата, без да се стесняват, носят блузи от полупрозрачни материали, коригиращи степента на прозрачност с гърбици, джобове и отпечатъци. Най-смелите модни дами избират блузи от най-тънката мрежа, която съчетават с контрастиращи свещи.

Полупрозрачност

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *