Спорт

Стратегия за футболни залози за брой голове

Онлайн залаганията и залаганията На Живо революционизират начина, по който футболните фенове могат да усетят повече вълнение от една игра, предоставяйки им съвсем нов начин за печелене на пари от спорта. Независимо дали вашият интерес е просто като фен на играта или като някой, който иска да печели пари, новият начин за залагане е изключително интересен, а залагането върху головете е чудесно за футболните фенове.
 
На първо място, футболът е всичко, отнасящо се за голове, което по-голяма част от феновете искат да видят. Един отбор може да играе изключително добре, но ако не вкара гол, няма да може да спечели играта. Ето защо следенето за голове е чудесен начин да се ангажирате правилно с играта и да запазите интерес към играта до последния съдийски сигнал.

Концепцията за този стил на залагане е проста

Концепцията за залагане на отбелязаните голове е проста и дори ако не сте голям футболен фен, е достатъчно проста да се разбере. Това, което залагате тук е общият брой голове, отбелязани в играта. Няма значение дали един отбор отбелязва всички голове или ако и двата отбора се класират на финала. Ако Манчестър Юнайтед победи Манчестър Сити с 3 на 1, ще има общо 4 гола. По подобен начин, ако Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити имат равен резултат 2: 2, в играта ще има 4 гола. Важно е да запомните, че реалният резултат от играта не е релевантен когато залаганете на отбелязаните голове, а само броят на целите.
 
Това, което ще откриете при опциите на залагания върху голове е, че залогът ще се върти около половин номер и тъй като не можете да постигнете половин гол във футбола, всички тези залози ще бъдат спечелени или загубени. Пример за това ще бъде един сайт за залагания, предлащ на играчите коефициенти на вкараните голове над 1,5.
 
Ако сте направили този залог и смятате, че в играта ще има повече от 1,5 гола, трябва да има два отбелязани гола. Няма значение кой отбор отбелязва головете, важното е че трябва да бъдат отбелязани 2 гола. Примери за изходи от този залог във връзка с определени резултати са:
 
  • Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити 0-0. При този резултат, 0 гола са вкарани и залогът е губещ.
 
  • Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити 0-1. При този резултат, имаме 1 отбелязван гол и залогът е губещ.
 
  • Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити 1-1. При този резултат са отбелязани 2 гола и залогът е печеливш.
 
Всяка печеливша линия от 2-0, 2-0 или който и да е по-голям брой голове за двата отбора, ще спечели залога над 1,5 гола и равенство на всеки резултат 1-1 нагоре по същия начин.
 
Принципът е точно същият, независимо от залога, който се предлага, много букмейкъри предлагат коефициенти  2.5 на всички вкарани голове или 3,5 на отбелязаните голове. Също така ще откриете, че залозите в игрите, при които вече са отбелязани много голове, ще осигурят по-висока стойност на отбелязаните голове, но винаги ще завършват с .5.
 
Този стил на футболен залог е популярен, може да осигури отлична възвращаемост и гарантира, че футболните фенове могат да проявят интерес към играта чак до последния съдийски сигнал.

Стратегии за залагане на отбелязаните голове 

Избиране на пазар

Тези видове видове залагания често идват с широк кръг от пазари. В този случай те ще бъдат под формата на броя на головете, върху които е заложено. Най-често срещаните ще са 1,5, 2,5 и дори 3,5 като всеки пазар предлага по-голям риск от другия; общата тенденция ще бъде коефициентът да увеличи головете, на които искате да заложите. При всяка игра е важно да изберете пазара, който ще донесе най-голяма печалба, т.е. коя игра комфортно ще удари неговата квота за игри.
 

Лига и подбор на игра

Избор на игра без съмнение е най-важната част от целия този пазар на залагания. Когато залагате на повече от определен брой голове, очевидно искате игри, които ще бъдат с високи резултати. Един добър начин е да направите проверка за отбори, които ще са добри в занапред, но имат лоша защита. Не забравяйте, че не са ви нужни непременно головете, разпределени между отборите; серията от 8-0 мятания е също толкова добра, колкото и класическата 4-4!
 
Като страничен продукт от това, винаги ще бъде полезно да се намерят лиги с висока оценка. Има тонове сайтове, които предоставят информация за лиги от цял свят и колко средно гола, отбелязват на игра. Този вид информация е точно това, от което трябва да започнем преди да вземем решенията си. Не следете просто за големите лиги, погледнете и по-малките национални отбори, които ще имат добри голове по отношение на играта. Япония и Холандия са две държави, които дават известни резултати с високите си класираниия през целия сезон и определено нашето внимание трябва да бъде насочено към тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *