Актуално

Промо-код за Superhosting

Какво представлява промо-кодът от Superhosting.bg

Хостинг компаниите в България постоянно се увеличават, но съществуват само няколко имена, които са утвърдени и предпочитани от повечето собственици на уеб-сайтове. Едно от тях е Superhosting.bg Това е хостинг провайдер с широко портфолио от услуги и за да показва лоялността си към своите постоянни и нови клиенти, той им подарява промо-кодове, които им осигуряват определен процент отстъпка при преподновяване на настоящия си план или при регистрация на нов.

С настъпване на новата 2021 г, компанията отново направи празничен подарък на своите настоящи и бъдещи клиенти, чрез осигуряване на специален промо код: Promo2022, за предимствата на която ще стане дума по-долу.

 

При какви условия важи

Промо-кодът от Superhosting.bg е валиден при подновяване на настоящия Ви план или при покупката на нов. Неговото въвеждане в специалното поле на платформата на Суперхостинг ще доведе до автоматично преизчисляване на отстъпката и намаляване на крайната цена за плащане. Важно условие за да се възползвате от отстъпката на хостинг провайдера е да сте негов настоящ или бъдещ клиент, да сте регистрирани безплатно в сайта и да сте в процес на преподновяване или покупка на нова услуга.

superhosting.bg

До кога ще бъде актуален

Актуалността на промоцията от Superhosting.bg като цяло е безсрочна, но времевата му валидност може да бъде преустановена от компанията по една или друга причина. Това е решение, което се взема от ръководството на Суперхостинг и ние не можем със сигурност да определим валидността на тази промоция. Въпреки това, промо-кодът от Superhosting.bg към момента е валиден и може да бъде използван от всеки, който иска да намали общата сума за плащането на задълженията си към компанията.

Може ли да го споделям с приятели

Можете да споделяте промокода с приятели, познати и всички, на които искате да помогнете да намалят общата цена за плащане на предлаганите от Суперхостинг.бг услуги. Това може да стане чрез използването на социалните мрежи, като Facebook, Instagram, YouTube и всички други подобни платформи за споделяне на съдържание. Няма никакви ограничения за споделянията.

Съществуват ли ограничения в употребата

При едно плащане, имате възможност да го използвате само веднъж. При наличие на повече подновявания на отделни услуги на компанията, имате възможност да го използвате многократно. Това е полезно например, при плащане на хостинга и домейна. Така ще намалите общата цена за плащане, която според услугата може да е различна.

Кой промо-код за Superhosting.bg да използвам

За да се възползвате от намалението на компанията и да платите по-малко, в полето за промоционален код трябва да въведете Promo2022. Веднага след въвеждането и прилагането на кода, системата автоматично ще изчисли Вашата отстъпка и тя ще се отрази в общия баланс на сметката Ви. После, завършвате целият процес по подновяването или регистрацията на новия план и готово.

Каква е отстъпката

При правилно преминаване през процедурата по подновяване и регистрация на съответните услуги на Superhosting.bg, кодът Promo2022 ще Ви донесе цели 10% по-ниска цена за плащане. Тази отстъпка може да е чувствително забележима, при подновяване на повече от една услуги и при необходимост от плащане на високи суми. Съответно, ако сте собственик на компания, която се занимава с поддръжката и обслужването на клиентски сайтове, които са качени на сървъри на Superhosting.bg или използват нейни услуги, то можете да спестите значителни суми на клиентите си.

За кои услуги е валиден промо-кода

Неговата валидност е актуална както при подновяване, така и при нови поръчки. Това с пълна сила важи и за отделните планове, като:

  • Хостинг план Супер Старт;
  • Хостинг план Супер Про;
  • Хостинг план Супер Хостинг.

Как да получа отстъпка от цената

Трябва да посетиш сайта на Superhosting.bg и да решиш, дали искаш покупка на домейн, на хостинги т.н. После трябва да избереш собствен план, според нуждите и целите ти. На разположение имаш:

  • СуперСтарт – той е изключително подходящ при стартиране на нов сайт или блог, тъй като предоставя необходимите ресурси;
  • СуперПро – той е отлично решение, в случай, че искаш да регистрираш собствен фирмен сайт;
  • СуперХостинг – план, притежаващ идеалните ресурси и спецификации за създаване и функциониране на онлайн магазин.

С оглед на нуждите и целите ти, избери един от трите плана и натисни бутон “Поръчване”. От там нататък, трябва да следваш стъпките и препоръките на системата, докато не стигнеш до стъпката за плащане. Там трябва да откриеш полето за въвеждане на промо код за отстъпка. След като въведеш Promo2022 и натиснеш бутона “приложи”, отстъпката ще бъде приложена автоматично и системата ще преизчисли общата сума за плащане. Надявам се да съм ти помогнал и да споделиш този материал и с други твой приятели и колеги, които притежават собствени сайтове и онлайн магазини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *