Актуално

Промо код за ICN

Как промо-кодът от ICN.bg може да Ви е от полза

Всеки бизнес или собственик на определен вид онлайн платформа иска максимално да намали разходите си и да увеличи приходите. В подобни случаи, често се прибягва до оптимизация на разхода и неговото свеждане до минимум. В този процес, много би могъл да помогне промо-кода ihost10 от ICN.bg, който позволява намаляването на общата цена за хостинг услуги. Кой е кода, колко можете да спестите с него, кога да го използвате и как? На тези и още интересни въпроси ще дадем отговори по-долу.

ihost10

Кога е най-добре да се използва

Това е код за намаление на общата цена за плащане, което означава, че той е предназначен за употреба в момента на плащанията за изразходваните от Вас услуги от ICN.bg. Без значение дали плащате на хостинг провайдера си на месечна или годишна база, този код със сигурност ще бъде валиден и ще Ви помогне да спестите. Вече стотици българи го изпробваха и продължават да го използват, така че можете да го приложите и Вие – няма какво да загубите, но можете да спестите. Как? Продължете да четете!

В кои случаи е добре да го използвате

Използвате една или няколко услуги на ICN.bg? Няма проблеми! Промо-кодът ще Ви бъде от полза при общото или отделно плащане за тези услуги. Още по-хубавата новина е, че тази буквено-цифрова комбинация може да се използва дългосрочно и повече от един път. Това означава, че Вие можете да се възползвате от дадените привилегии години наред и за дълго време ще имате конкурентно предимство пред всичките Ви съперници в бизнеса. Все пак, нека видим дали имате шанс да помогнете и на Вашите приятели, бизнес партньори, колеги или последователи да се възползват от възможността!

Колко време е валиден

Времевият период на валидност на теория е неограничен, но практически точен отговор не може да се даде, тъй като от ICN.bg могат по свое усмотрение в даден момент да прекратят валидността на промо-кода си. Все пак, към момента на писане на тези редове, той си работи перфектно и може да го използва всеки, който има интерес от него. 

Ако срещате трудности с употребата, имате допълнителни въпроси или търсите компетентно съдействие относно предлаганите фирмени услуги, обърнете се към кол-центъра на ICN. Там работят много приятни и възпитани хора, които наистина си разбират от работата и ще Ви съдействат по всяко време на денонощието.

Може ли да се разпространява по социалните мрежи

Да, напълно свободно можете да разпространявате промо-кода, който ще споменем в следващия раздел на статията. Независимо дали имате група със заинтересовани членове, имате профил с много приятели или страница с последователи, ако прецените, че те биха имали интерес от този бонус, споделете им го и сме сигурни, че ще Ви се отблагодарят, като Ви станат лоялни последователи, фенове и приятели. Като канали за разпространение, можете да използвате известните социални платформи от рода на Facebook, Instagram, YouTube и т.н.

Кой е промо-кодът

Той, както беше споменато и по-горе, представлява буквено-цифрова комбинация, която при въвеждането в специалното поле на фирмената платформа, цената ще бъде намалена. За да се случи това, трябва да въведете ihost10. Той е лесен за запомняне и можете да го приложите по всяко едно време на денонощието, когато всъщност решите да платите за потреблението си към услугите на ICN. Кои от тях са в обсега на тази промоция и колко процента можете да спестите? Как да използвате правилно бонуса, за да Ви е от полза? Нека видим!

За кои фирмени услуги е валиден

Промоционалният код ihost10 е приложим за всички продукти и услуги на хостинг компанията ICN. Достатъчно е само да намерите специалното поле за неговото въвеждане и отстъпката веднага ще се отрази в баланса за плащане. Това може да стане, без значение дали използвате:

  • Уеб-хостинг;
  • SSL Сертификати;
  • Sitebuilder;
  • WordPress хостинг;
  • VPS/Cloud;
  • Бизнес мейл.

От голямата възможност можете да се възползвате, дори и ако за първи път смятате да използвате услугите на ICN или вече го правите. Тоест, дали сте нов клиент или настоящ, няма никакво значение. Този код ще Ви е от полза да намалите и редуцирате значително разходната част и да оптимизирате по-ефективно процесите в бизнеса си.

Колко ще спестите

Комбинацията за намаление ihost10 ще Ви спести цели 10% от общата стойност за плащане. Това на пръв поглед може да не е значително намаление, но фактът, че е възможно да се възползвате дълги години напред, след време ако направите елементарна сметка ще установите, че сте спестили доста голяма сума за хостинг услугите на ICN. Ето защо, вижте накрая и как да приложите бонуса в действие.

Как правилно да го приложите

Ако сте от настоящите клиенти на компанията, вероятно сте наясно с процеса по разплащане във фирмения сайт на ICN. Ако обаче сте нов клиент и това Ви е първо плащане на задълженията, то ще побързаме да Ви успокоим, че няма нищо сложно и плашещо. 

Системата е направена на отделни стъпки и не можете да преминете на следващата, ако не сте изпълнили условията по предходната. Системата ще Ви съветва и подсказва къде и какво трябва да въведете. Когато стигнете до етапа на плащане, обърнете внимание на полето за въвеждане на “Промо-код”. Там въведете ihost10 и ще видите как автоматично ще се отрази и намалението върху общата стойност. Това е всичко, сега извършете плащането и завършете процеса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *