Шоу и развлечения

Помпоаризъм: Сексуална техника, която възбужда мъжете до безумие

Срамна целувка, хватката на Клеопатра, помпоар – тази практика, при която жената използва вагиналните си мускули, за да стимулира пениса по време на полов акт, има различни имена. Произхожда от Далечния Изток и постепенно навлиза и в западната култура.

Родината на „вагиналната хватка“ всъщност е Древна Индия, където я практикували индуските танцьорки (познати с името „девдас“).

Денис да Коста, експерт по помпоар и автор на книгата „Помпоаризъм: ръководство за фитнес на тазовото дъно“ („Pompoir: The Ultimate Guide to Pelvic Floor Fitness“), разказва пред списание „Космополитън“ какво представлява тази екзотична сексуална практика.

В тантра жената се опитва да възпроизведе с вагиналните си мускули различни движения чрез притискате, стягане и отпускане.

От една страна, това е супер тренинг (вагина пилатес!) на тазовата мускулатура (знаем, че стегнатото тазово дъно допринася за по-добър секс), а от друга – стимулира движенията на мъжкия член по необичаен начин.

„Хватката“ направо може да подлуди мъжете, но не се усвоява много лесно и изисква добър контрол върху вагиналната мускулатура. „Помпоар се фокусира върху четири различни движения: притискане, стягане, изтегляне и свиване.

Те позволяват на жената да контролира още по-добре близостта между нея и партньора й“, обяснява Да Коста.

Как се практикува „помпоар“?

Който иска да изпробва помпоар у дома, може да приложи техниката по време на акт уж между другото (най-лошото, което може да се случи, е тя да не проработи и да продължите с обичайните движения).

Жената възсяда мъжа в поза „ездачка“, въвежда пениса му във влагалището си и се опитва да го масажира с мускулите на вагиналната стена – с изключение на контракционните движения на вагината, партньорите трябва да са неподвижни!

Представете си, че държите молив между палеца и показалеца и го въртите насам-натам.

Точно това движение трябва да повторите с мускулатурата на тазовото си дъно.

Напредналите могат да стимулират пениса само чрез стягане на тазовото дъно и обикновени мускулни движения, за да контролират и увеличават удоволствието на мъжа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *