Шоу и развлечения

Тайнствени обреди през периода на Новолунието

На 19 май, в 18:53ч., Новолунието ще настъпи в знака Телец. Този астрологически знак е свързан с финансите и носи възможности за просперитет. В този период може да се фокусирате върху парите, финансовите транзакции и увеличаването на покупките. Ето защо е важно да не останете бездействни, а да се ангажирате активно със своите финансови цели.

За да постигнете финансов просперитет, е важно да разберете какво точно искате да промените във вашия финансов живот и какви блага желаете да привлечете. Без яснота по отношение на вашите цели, Вселената и висшите сили няма да могат да ви помогнат. Започнете с първите стъпки, за да постигнете желаните промени и да се отворите към новите възможности.

Новолунието носи съществено обновление за всеки човек, а тези промени се отразяват и върху сферата на финансите и икономиката. Тъй като това е Новолуние, насочено към парите, използвайте всяка възможност, за да осигурите финансово благополучие в живота си.

Вечерта на Новолунието можете да изпълните някои ритуали, които ще ви помогнат да привлечете богатство и просперитет:

  1. Сипете малко сол в чинийка и произнесете следните думи: „Както младата Луна расте със сила, нека и моята сол се напълни с положителна енергия. Нека джобовете ми и чантата се напълнят с пари и злато. Амин.“ Поставете чинийката със сол на перваза на прозореца през нощта и вземете я на разсъмване. Използвайте тази сол за готвене или за други ритуали, свързани с привличането на богатство.
  2. Намокрете ръцете си и вземете малко сол от нова опаковка. Отидете до прозореца и гледайте залязващото слънце. Трийте солните кристали между пръстите си и произнесете следните думи: „Както солта е чиста, снежно бяла, така и аз мога да се отърва от болестта. Болести омразни, отстъпете. Нека бъде така!“ Изплакнете ръцете си под течаща вода, като се уверите, че цялата сол е измита.
  3. Вземете три дафинови листа – свежи или сушени, но без дефекти. Вечерта след залез слънце, поставете ги пред себе си заедно с хартия и зелен маркер. Визуализирайте желанието си и го напишете кратко на листата. Сгънете ги така, че да се получи плик, и го поставете под матрака, леглото или близо до главата си. Върнете се периодично към визуализацията на вашето желание. Когато желанието се сбъдне, изгорете плика на свещен пламък, отбелязвайки началото на непрекъснат цикъл на изпълнение на вашите желания.

Следвайки тези ритуали, можете да активирате положителната енергия на Новолунието и да привлечете финансовото благополучие в живота си. Не забравяйте да се фокусирате върху своите цели и да вярвате във възможността за промяна и привличане на изобилие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *