Здраве и КрасотаКрасота и модаМода

Кое бельо побърква мъжете? – Разказват ни от Melina.bg

Като елегантната жена, която сте е важно не само да изглеждате красиво отвън, но и да излъчвате чар, който привлича мъжете. Психолозите са определили какво бельо харесват мъжете. Те направиха своите заключения въз основа на някои характеристики, върху които ще се съсредоточим:

Какви цветове бельо харесват мъжете?

На първо място, нека да разберем какъв цвят бельо харесват мъжете. Има само няколко нюанса, които вълнуват представителите на по-силния пол:

  • Ярко червено или бордо – в тях жената се възприема като хищник-изкусителка, която може да съблазни, да завладее със своето самочувствие и разкрепостеност.
  • Черният цвят се възприема от мъжете като предизвикателство. За тях жената в черно е дама, която има огромна еротична фантазия и много сексуални желания, които иска да реализира.
  • Бялото бельо също се харесва на мъжете, момичето в бяло за тях е цвете, което искате да се насладят.

бельо за дами от Melina.bg

А от какви материи?

При избора на интимен гардероб трябва да се обръщат внимание не само на цвета , но и на материята, от която е направено бельото. В този случай това много зависи от темперамента на вашия човек:

  • Ако той е страстен и изгарящ, тогава със сигурност нищо друго освен коприна няма да го възбуди толкова много. Вашето бельо трябва да бъде направено от този висококачествен материал, който само ще подчертае вашата естествена красота  и извивки на фигурата.
  • Ако вашият човек е домашар, можете да носите памучно бельо върху себе си, но имайте предвид, че не трябва да има къдрици, различни шарки  и други безвкусици.
  • Ако мъжът ви е непостоянен в своя характер, тогава ще му допадне прозрачното бельо от сатен – тази тъкан е толкова  мека, че дори и след най-малкото докосване до вас, той вече ще изгаря от страст и ще ви моли да се съблечете.

Какво е важно за женската сексуална енергия?

Важно е една жена, която носи секси и красиво бельо,  също да може да носи еротична енергия. Ако изглеждате безупречно, но не излъчвате сексуална енергия, тогава половинката ви  все още няма да бъде доволна, няма да има интерес  и желание бързо да свали бельото  от вас, за да се потопите в света на сексуалните фантазии.

Важността на разнообразието

Научете също, че трябва да имате много бельо и то трябва да бъде различно. Според статистиката момичетата, които почти всеки ден се появяват пред мъжете си в ново бельо, не страдат от изневяра, за разлика от тези, които хладнокръвно се отнасят към избора на бельо.

Също така, психолозите препоръчват на жените не само да могат да носят красиво и секси бельо, но и да го свалят от себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *