Здраве

Какво представлява финансирането на зъболекарска услуга?

Зъболекарските услуги често попадат в графата „луксозен разход“, защото една сериозна част от тях са доста скъпи. В нужните суми се включват не само консумативите, необходими са по-сериозното лечение, но и уменията на стоматолозите, които ще се ангажират с проблема ни. Затова при нужда от специална помощ в момент, в който сме затруднени, можем да разчитаме на финансиране на зъболекарска услуга, предоставено ни от партньорите на BulgariaDent.

Кои манипулации при стоматолог могат да излязат по-скъпо

Зъболекарските услуги във високия финансов клас са:

  • Зъбни импланти;
  • Лицево-челюстна хирургия;
  • Избелване;
  • Лечение с лазер.

Зъбните импланти са най-доброто решение, когато трябва да се замести липсващ зъб или цял зъбен участък. Изработват се от титан или циркониев оксид и са най-щадящия метод за запълване на дупка в усмивката. Използването на висококачествени специализирани материали прави поставянето на зъбен имплант доста скъпо удоволствие.

Оралната хирургия включва много манипулации като лекуване на грануломи, челюстни и мекотъканни кисти, изваждане на зъби и други. Извършва се само в амбулаторна среда и под локална анестезия, което допълнително я оскъпява.

Избелването е популярна естетическа интервенция. Към нея прибягват всички, които желаят да имат ослепителна усмивка, но не желаят да се откажат от червеното вино, кафето и други оцветяващи зъбния емайл напитки и храни. Процедурата е сравнително продължителна и не е сред евтините зъболекарски услуги.

Сред най-безболезнените и ефективни методи за извършване на различни зъболекарски услуги е употребата на диоден лазер. Използва се при лечение на лигавични и пародонтални заболявания, пластики и други. Лазерният лъч обезболява, а освен това има силен противовъзпалителен и бактерициден ефект.

Защо не трябва да се отказваме

При стартиране на зъболекарска услуга е много важно да не прекъсваме лечението. Недолекуваните стоматологични проблеми могат да доведат до сериозни дефекти в усмивката ни. Най-честата причина за прекъсване е финансовата и за да не се стига до такова положение, дентален център BulgariaDent предлага финансиране на зъболекарските услуги чрез безлихвени заеми.

Какво трябва да знаем за финансирането в BulgariaDent

За да не се налага да оставяме недолекувани проблеми, дентална клиника BulgariaDent, заедно с техните партньори от MedLease, предлагат отлични условия за финансиране на стоматологично лечение.

Отпускат се парични суми между 5000 и 20 000 лв за срок от 12 месеца, като за целия период лихва не се начислява. Процесът на кандидатстване и одобрение е изцяло дигитален и може да се направи и през смартфон.

Проучете по-подробно условията на уебстраницата на BulgariaDent – https://bulgariadent.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *