Актуално

Какво пишат в обявите си компаньонките, разказват от Adamieva.info

Всички ние познаваме първородния грях не само от Библията, а и от личен опит. „Забраненият плод” е навсякъде около нас и както знаем, той е най-сладък, затова понякога е по-лесно просто да се отдадем на изкушението, за да освободим тялото и съзнанието си. Дори и Ева, която е притежавала Рая, е посегнала към греха, а теб какво те спира? Понякога грехът е точно това, от което имаш нужда, за да вдъхне реалност на всяка твоя фантазия, a прелюбодейнитe изкушения те очакват в обяви за компаньонки на Adamieva.info.

Кои са най-честите услуги в обявите за компаньонки?

Всяка една обява за компаньонка предоставя изчерпателна информация относно най-важните характеристики и качества, които съответното момиче притежава. Това е така, за да улесни клиентите, като им остави чувство на сигурност при избора и удовлетвореност на техните персонални фантазии. Всяка една изкусителка отбелязва какви точно услуги предоставя, заедно с цена на час, както и дали и кои услуги се заплащат допълнително, за да може клиентът да бъде наясно още от самото начало. Част от най-популярните услуги са, разбира се, стандартен секс, а отделно и BDSM/ Строга господарка, Girlfriend experience, френска любов, задоволяване на определени фетиши, а по-свенливите могат да се насладят просто на стриптийз, масаж, телефонен секс или ескорт.

Какво друго можем да намерим?

Освен видовете услуги, обявите предлагат и избор на терен, като най-честите опции са собствен терен, предоставен от компаньонката, адрес на клиент или хотел. Други важни характеристики, предоставяни в обявите, са конкретни черти от външния вид на компаньонките. Те дават информация за своите години, ръст, тегло, цвят на очите и косата, както и размер на гърдите с уточнение, дали са естествени. Отделно могат да споделят дали и къде имат татуировки или пиърсинг за допълнително подсилване на фантазиите на своите клиенти.

Качват ли се фалшиви снимки в обявите?

Разбира се, че е възможно да попаднете на фалшив профил. Интернет пространството е пълно с измамници, независимо дали става въпрос за сайтове за компаньонки или такива с абсолютно различна насоченост. Затова е важно да не заплащате за услугите предварително, превеждайки сума по банкова сметка, както и да търсите подобен вид услуги в достоверни сайтове, какъвто е Adamieva.info.

Какво ще намерим в Adamieva?

Adamieva.info е сайт, който предлага достъпно изобилие от компаньонки, а и не само.. Категориите в сайта включват съобщения спрямо разнообразните сексуални предпочитания на своите клиенти, а съответно:

  • Адам търси Ева
  • Ева търси Адам
  • Адам търси Адам
  • Ева търси Ева
  • Травестити
  • Групов секс

Освен еротични партньори, Adamieva.info предлага и секс артикули, стаи под наем, а дори и обяви за работа.

Сбъдването на всичките ви еротични фантазии е само на един клик разстояние Adamieva.info.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *