Технологии

Преносимият монитор Intehill 15,6″ е перфектен при работа и забавление

Използвате ли монитор с голям екран с настолен компютър или лаптоп като единствен ежедневен драйвер? Така или иначе, добавянето на втори дисплей ще увеличи повече от два пъти удобството и продуктивността.

Преносимият QLED монитор P15NF 15,6″ на Intehill може да подобри производителността ви при работа и игра. Този преносим панел plug and play, който не изисква конфигурация, е идеален FreeSync HDR монитор за игри или работа.

Ако обичате да играете компютърни игри на вашия смартфон или пътувате много, лекият P15NF ви позволява да носите мощен и голям екран, където и да сте, в удобен пакет с размери 0,17″ x 14″ x 9,1″, който тежи само 1,41 lbs.

Дисплеят предоставя зашеметяваща FHD 100% DCI-P3 цветова гама с яркост 500 нита и разполага с впечатляващ асортимент от портове за връзка: два USB-C, един Mini-HDMI, един Type-C OTG и 3,5 мм жак за слушалки.

The Intehill 15.6″ portable monitor

Порт On-the-Go (OTG) не винаги е включен в преносимите монитори, но наличието му допринася за удобство и продуктивност. OTG адаптерът ви позволява да свържете пълноразмерно USB флаш устройство или USB-A кабел към вашия телефон или таблет през micro USB или USB-C порта за зареждане.

В десния край на монитора има Mini-HDMI порт плюс два пълнофункционални Type-C порта, за да превърнат този екран в преносим монитор за лаптоп и компютър.

Също така е идеален за PS5/4, Xbox, Steam Deck и Switch. Включени са захранващ щепсел от стенен контакт с USB-A към USB-C конектор към захранващия порт на монитора, USB-C към USB-C кабел и Mini-HDMI към HDMI кабел.

Ненадмината производителност на екрана

QLED панелът с 10-битова дълбочина на цвета осигурява звездно визуално изживяване. Той представя превъзходна яснота на текста и ярки цветове на изображението както в портретен, така и в пейзажен изглед.

Този дисплей осигурява зрителен ъгъл от 178°, който не е измит или избледнял по краищата на екрана. Можете да настроите менюто на панела, за да изострите дисплея без трептене и да настроите за режим на слаба синя светлина, който допълнително помага за намаляване на напрежението на очите, когато се взирате в екрана за дълги интервали.

Model P15NF’s 500-nit visual display

Професионални визуални стандарти

Друг допринасящ фактор за този солидно изграден преносим панел е разликата, която DCI-P3 (Digital Cinema Initiatives – Протокол 3) внася в картината спрямо sRGB.

DCI-P3 е по-нов технологичен стандарт за набор от цветове на Digital Cinema Initiatives (DCI) и Society of Motion Picture and Television Engineer (SMPTE), създаден за стандартизиране на цветовете, използвани във филмовата индустрия.

sRGB е по-ранен стандарт за цветен дисплей, който HP и Microsoft създадоха съвместно през 1996 г. за използване на монитори, принтери и интернет.

Докато по-старият sRGB стандарт все още е често срещан в преносимите монитори, DCI-P3 носи по-широка цветова гама и използването му в това устройство е благодат за геймърите и графичните професионалисти. Особено ако използвате монитор на открито или в ярко осветени офиси или графични студия, моделът P15NF с DCI-P3 е много по-видим.

Екстрите имат значение

Свързването е плюс на този монитор. Лесно се прикрепя към телефони, настолни компютри и преносими компютри. Единственото изискване е хост устройството да има Thunderbolt или HDMI порт. Това рядко е проблем с по-новите компютри Mac, Windows, Linux и ChromeOS. Панелът е съвместим и със SteamOS.

FHD мониторът консумира минимална енергия, което е допълнително предимство за преносима употреба. Изисква 10 вата, но идва с 15 W захранващ адаптер — подходяща алтернатива, ако хост компютърът не захранва преносимия монитор от конекторния порт.

Тъй като моделът P15NF използва по-малко от 10 вата, при извършване на редовни задачи, захранваща банка от 20 000 mAh може да поддържа монитора работещ повече от 10 часа.

Това устройство поддържа всички телефони на Samsung с DeX. Можете също така да разширите екрана за iPhone, но той се нуждае от адаптер Lightning към HDMI.

Имайте предвид, че не всички телефони с Android изпращат изходен сигнал към USB-C конектора. Това определя дали телефонът ви работи с този преносим монитор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *