Шоу и развлечения

Сърцето на Евгени бе завладяно в“Ергенът“: Откривайте коя успя да го спечели

В последния епизод на „Ергенът“: Избранната, която спечели сърцето на Евгени

Последният епизод на популярното шоу „Ергенът“ беше изпълнен с емоции и разтърсващи срещи. Евгени се срещна с родителите си, Светла и Тенко, и направи голяма изненада на всички присъстващи, като представи две потенциални избранички – Елена и Валерия.

Светла не се колеба и зададе директен въпрос на Елена – „Влюбена ли си в Евгени?“ Елена отговори с изразителност и каза, че е влюбена така, както никога досега не е била. Светла беше възхитена от отговора и изрази своето одобрение към тяхната любов.

След това, Валерия се срещна с майката на Евгени и също получи въпроса „Влюбена ли си наистина в Евгени?“ Тя изрази своите чувства и каза, че никога преди не е изпитвала такава любов и се надява това да е двустранно.

Имаше и някои раздори, особено между майката на Евгени и Валерия, но въпреки това, Евгени изрази своята любов към Валерия и я избра за своя избраничка. Елена отпадна от играта и призна, че въпреки че не спечели, тя все пак намери истинската любов.

Така, Валерия се превърна в голямата победителка в „Ергенът“ сезон 2 и прие предложението за брак от Евгени. Влюбените двойки завършиха своята приказка с щастлив край.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *