АктуалноПромоции

Black Friday 2020 в Bazar.bg

Какви отстъпки можем да очакваме на Black Bazar

Черният Базар е кампания с намаления, която се провежда всеки месец на Bazar.bg. Вдъхновен от американския Black Friday, ежемесечният BlackBazar дава възможност на потребителите на тази платформа да се възползват от сериозни и много изкушаващи намаления.

Предлаганите промоции се движат на цени между 20 и 70% по-ниски от стандартните им стойности, при това тази отстъпка е гарантирана и се следи внимателно от админите на платформата. За целта, всеки търговец е подложен на специална проверка, преди да бъде включен в този своеобразен Black Friday.

Black Friday 2020 в Bazar.bg

Какви продукти можем да купим на Black Friday

На Черния Петък, провеждан на Bazar.bg, можем да намерим вдъхновяващо разнообразие от стоки, както за дома и офиса, така и подаръци за нас или нашето семейство. По време на това събитие можем да открием:

  • Модни стоки: мъжки, дамски и детски дрехи;
  • Техника: лаптопи, телефони, компютри, периферия;
  • Обзавеждане: маси, столове, дивани, бюра, осветителни тела;
  • Спорт и хоби: книги, оборудване за къмпинг, спортни съоръжения;
  • Машини: търговско и офис оборудване.

Тези и още много други видове стоки ще бъдат на наше разположение и в края на ноември, когато ще се случи официалният Black Friday.

А преди това можем да се възползваме от също толкова атрактивни намаления всеки последен петък от месеца, когато на Bazar.bg се провежда BlackBazar.

Защо да изберем Черен Петък 2020 в Bazar.bg

Избирайки да пазаруваме по време на Черния Петък от Bazar.bg, ние избираме да се насладим на шопинг от платформа с невероятно разнообразие от стоки. За регистрираните потребители се предлагат бонуси, като възможност за използване на куриерска фирма с 10% отстъпка от стандартните им цени, както и получаването на паричен бонус в портфейла в сайта при всяка успешна сделка, сключена на платформата.

Нещо повече, ако заложим на ежемесечните Black Friday събития, можем да сме сигурни, че предложените стоки отговарят на определени изисквания, като обявата да е публикувана поне от месец и цената и да не е променяна последните 30 дни. Също така се следи отстъпката да е минимум 20%, а таванът може да достигне до 70%. Друга важна подробност е продуктът да е бил публикуван с реална за пазара цена, преди да се калкулира намалението.

Благодарение на тези правила от Bazar.bg гарантират почтеност и надеждност у търговците и осигуряват защита от недобросъвестни практики на своите потребители. Това ги превръща в предпочитана платформа за онлайн търговия с над 2 000 000 регистрирани потребители.

За всеки, който няма създаден профил, нашият съвет е: Побързайте и се регистрирайте още днес. Black Friday е съвсем скоро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *