Шоу и развлечения

Aстралният сценарий: Денят, в който тъмните сили пробуждат на астрално равнище

Жизненост и предпазливост: Как да се ориентираме във времето на материални интереси и самооблагодетелстване

Този период открива енергичния поток на жизненост и проявява вътрешната издръжливост, разумност, внимателност, постоянство и търпение. То е благоприятно време за решаване на практически въпроси. Препоръчително е да отложите дела, които изискват бързи реакции, бързи решения и импулсивност, за друго време.

В този период се акцентира върху материалните интереси и предпочитания.

Шопингът има положително въздействие върху психиката.

Влиянието на Луната прави хората по-упорити и настоятелни.

Препоръчително е да се срещате с близки и обичани хора.

Избягвайте консумацията на студени напитки и вдигането на глас. Уязвими са гърлото, носът, ушите, врата, глотиса, дихателната тръба и щитовидната жлеза.

Луната е в празен ход от 20:52 до 21:49, след което преминава в знака Близнаци. Лунният календар показва, че днес е 29-ти лунен ден, от 05:38 до 18:53 на 19 май.

Това е един от най-тежките дни през месеца. Лунният календар го определя като сатанински. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище. Не е препоръчително да започвате нещо ново, а още по-добре да не планирате и не вземате важни решения. Въобще, стремете се да се занимавате само с неотложните задачи и необходимите битови и житейски цели.

Избягвайте масови събития.

Препоръчва се почистване на физическото тяло и отстраняване на токсините. Домът може да се почисти с използване на огън (свещи) и благовония.

Избягвайте мрачни места и не носете предмети от рогове и кости. Храненето с месо не се препоръчва. Заболявания, които започват през този лунен ден, могат да бъдат от най-тежкия тип.

Отношенията са напрегнати. Избягвайте ясното уточняване на отношения, влизане в спорове и конфликти.

Най-добре е да се занимавате с полезни дейности и да търсите уединение сред семейството. Стремете се към добри постъпки. Бъдете внимателни и не предизвиквайте раздразнение на по-младото поколение, тъй като те в този момент са много чувствителни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастните хора.

Освен това е важно да се въздържате от негативни емоции и да прощавате всички обиди, без да ги носите вътре в себе си. Сексът не се препоръчва.

Интимните отношения често водят до разногласия, обиди и полови заболявания.

Добре е да осветлявате всички тъмни ъгли около вас. Освен електричеството, използвайте запалени свещи, за да осветите всеки кът.

Молитвата може да ви помогне да почистите вътрешното си пространство, когато се чувствате объркани, нерешителни и не знаете кой път да изберете. Молитвата е начин да се предадете, да се помолите за помощ и да се отворите, за да получите подкрепа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *