Шоу и развлечения

Актьорите от сериала ‘Сексът и градът’ отпразнуваха 25-годишнината му

„Звездите от сериала ‘Сексът и градът’ отбелязаха 25-годишнината му с Instagram послания, съобщава ЮПИ.

Сара Джесика Паркър сподели снимка на колието с името ‘Кари’. ‘Това е нашата сребърна годишнина, но спомените винаги ще бъдат златни’, написа тя.

Кристин Дейвис публикува видео с компилация от клипове от сериала. Синтия Никсън сподели ретроспективна снимка ‘как започна’, съпоставена с ‘как продължи’ за героинята си Миранда и по-нова своя снимка.

‘Sексът и градът’ е комедийно-драматичен сериал, проследяващ четири приятелки – Кари (Паркър), Шарлот (Дейвис), Миранда (Никсън) и Саманта (Ким Катрал), живеещи в Ню Йорк. Премиерата на сериала беше през юни 1998 г. Той се излъчваше шест сезона по HBO.

Сериалът вдъхнови два филма, ‘Сексът и градът’ (2008) и ‘Сексът и градът 2’ (2010), заедно с продължението на сериала ‘И просто ей така’, чийто втори сезон ще започне след две седмици, допълва БТА.

Катрал участва заедно с Паркър, Дейвис и Никсън в оригиналните телевизионни сериали и филми, но не се завърна за ‘И просто ей така’. Актрисата, която е имала конфликт с колегите си от актьорския състав, не публикува нищо за годишнината. Миналата седмица обаче беше съобщено, че Катрал ще се появи като Саманта във втория сезон на ‘И просто ей така’.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *