Здраве и Красота

5 Ползи на мебелите за секс, споделят от Cleopatra

Всички знаят, че голямото легло е най-доброто място, на което да се отдадете на любовни страсти. То е удобно и меко, а вероятността да паднете или да се нараните в най-неподходящия момент е нулева. Но нещо липсва, за да бъде всичко съвършено. Понякога не можем да заемем желаната поза и експериментите започват: на пода, в банята, на масата… Не е тайна, че в такива случаи можем да се нараним.

Днес има много начини да разнообразите интимния живот. Сред тях мебели за секс са особено популярни. Но какво ги прави толкова желани? Ще разберем от секс експертите Cleopatra.

Удобни са

Мебелите са проектирани така, че да бъдат максимално комфортни. Те ще предоставят най-добрия ъгъл или поза на тялото, за незабравими моменти.

Спестяват сили

Няма да е необходимо непрекъснато да повдигате, придържате или въртите половинката си. Вместо това можете да се съсредоточите в други по-приятни занимания.

Позволяват експерименти

Дори и “най-откачените” пози от Кама Сутра ще са като детска игра. Ще имате огромно поле за експерименти.

Дават нови усещания

Дори обикновените пози ще се почувстват по различен. Благодарение на специалния им дизайн ще изпитате различни и приятни усещания. Проникванията ще бъдат по-дълбоки, по-приятни и по-задоволителни.

Безопасни са

Не са малко случаите, в които хора са се наранявали по време на разгорещен секс. Навехнати китки или глезени, наранени колене, схващане на врата, болки в кръста…списъкът е безкраен. Мебелите ще се погрижат за вашата безопасност.

Смятаме, че няма две мнения относно удобството и практичността на мебелите за секс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *