Актуално

10% отстъпка на всички книги от издателство СИЕЛА

Онлайн книжарница Ciela е един от най-големите и бързоразвиващи се електронни магазини в България. В него ще намерите каталог с огромен асортимент. Основните раздели са Книги, Музика, Филми, Е-книги, Четци и Промо зона. 

До кога важи отстъпката

В категория Книги можете да изберете и поръчате заглавията, които ви вълнуват на промоционално ниски цени. Тук може да закупите всички творби на издателство Сиела с постоянна отстъпка от 10%. Това е комплимент от книжарницата и издателството към своите клиенти и читатели, които избират да пазаруват онлайн. 

Книжарницата предоставя на своите читатели голямо жанрово разнообразие от български и чужди автори, както и хитови заглавия с постоянна отстъпка. Най-търсените автори, издавани от Сиела, са:

  • Фредрик Бакман;
  • Сергей Лукяненко;
  • Анджей Сапковски;
  • Рута Сепетис;
  • Захари Карабашлиев;
  • Теодора Димова;
  • Иво Сиромахов и др. 

Поръчвайки онлайн, вие може да направите най-добрия избор по удобен начин, седнали пред компютъра вкъщи или дори на работното място и то на атрактивни цени. А ако поръчате предстоящо заглавие на Сиела, вие ще сте едни от първите, които ще го получат и то с 20% намаление от цената.

Само от издателство СИЕЛА ли

За момента намалението важи само за това издателство. За други отстъпки ви съветваме да следите сайта на книжарницата, за да се възползвате навреме или да се абонирайте за нашия онлайн бюлетин.

Как да пазаруваме от онлайн книжарница СИЕЛА по време на промоции

По време на промоции онлайн магазинът на книжарницата работи при изключително натоварване и е възможно да има известно забавяне както в скоростта на сайта, така и при обработката и изпращането на поръчките. Поради тази прична, голяма част от постоянните клиенти на книжарницата избират своите книги предварително и ги оставят в кошницата до началото на акцията и веднага след старта довършват покупката си, вече на промоционална цена. В периода на големите промоции, които се организират няколко пъти годишно, се получава бързо изчерпване на хитовите заглавия и трябва да се реагира бързо, за да си набавите желаните книги на ниски цени. 

Поръчки на стойност над 40 лв. са с безплатна доставка. Ciela.com предлага голямо разнообразие на достъпни цени. Безспорно една от най-атрактивните акции е постоянната отстъпка от 10% на всички издания на Сиела.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *